Dnevni obiskovalci

Enodnevni pobeg v neokrnjeno naravo

Kamp Šobec vas vabi!

Si želite prijetno soboto ali nedeljo preživeti stran od mestnega vrveža? Ali bi si radi sredi tedna privoščili enodnevni oddih? Vabljeni v kamp Šobec, kjer vaš čaka pestra izbira aktivnosti za vse okuse, če si pa želite le odpočiti, pa vabljeni k obrežju Save na sončenje in uživanje v kristalno čisti vodi. Prijazno vabljeni!

Naravno jezero

Reka Sava

Restavracija

Igrišča

Sanitarije

Vodne aktivnosti

Bližina naravnih virov vode vam omogoča številne vodne aktivnosti. Zaplavajte v osvežujoči vodi, igrajte se vaterpolo s prijatelji ali se enostavno zleknite na vodno blazino. V kristalno čisti vodi magično zelene barve je vse od naštetega prav posebno doživetje. Izbirate lahko med:

  • naravnim jezerom (1.600 m2, vodna igrišča)
  • reko Savo Dolinko (teče ob kampu in vam ponuja hitro osvežitev)

Aktivnosti

V kampu Šobec skrbimo, da vam zagotovo nikoli ne bo dolgčas. Poleg plaže imate na razpolago različna športna igrišča, za vas organiziramo zabavne dnevne dogodke, za najmlajše pa je na voljo več igral in pestra animacija. Prepričani smo, da bo vsak našel nekaj zase.

Kamp Šobec - vse kar potrebujete

Za čim lagodnejše dopustovanje smo v kampu odprli restavracijo z lokalnimi in tujimi specialitetami, dobro založeno trgovino, uredili številne športne objekte in več sanitarnih enot. V kampu boste našli vse, kar potrebujete za nemoten dopust.

Vreme v Kampu Šobec

Trenutne razmere
22.0°C
Temp. jezera
18.3°C
Reka Sava Dolinka
12.6°C

Dnevne vstopnice

10€
Odrasli
5€
Otroci (7 - 13.99 let)
6€
Psi
7€
Dnevna parkirnina
5€
Parkirnina po 14 uri

Dnevni obiskovalci

Kopalna sezona v kampu Šobec se začne 25. 6. in traja do 28.8. Kopanje v bajerju je odprto od 10. do 18. ure, za varnost kopalcev v tem času skrbi reševalec iz vode. Kadar je na kopališču izobešena bela zastava, kopališče obratuje, kadar je kopališče zaprto, pa je izobešena rdeča zastava. V primeru slabega vremena kopališče ne obratuje.

Dnevni obiskovalci na vhodu v kamp plačajo vstopnino, za goste kampa Šobec pa je kopanje vključeno v ceno kampiranja.

Preoblačenju so namenjene kabine na plaži. Za prhanje po kopanju kopalci uporabljajo tuše na plaži. Obiskovalci in kopalci, ki ne bivajo v kampu, uporabljajo sanitarije št. 2. Kopalci za svojo garderobo in predmete odgovarjajo sami.

Kopanju je namenjen akvatorij v velikosti 1.600 m2, označen s plavajočo vrvno ograjo na jugo-zahodnem delu bajerja. Otroke izpod 14 let varujejo starši, neplavalci naj se zadržujejo v ograjenih bazenih. Kopanje organiziranih skupin otrok nadzorujejo s strani organizatorja pooblaščeni vzgojitelji, ki podpišejo izjavo, s katero potrdijo prevzeto odgovornost za organizirano kopanje skupine. Na ostalem območju bajerja se obiskovalci zadržujejo in kopajo na lastno odgovornost.

Kopalci lahko uporabljajo zračne blazine in se igrajo z žogo, vendar na način, ki zagotavlja varnost lastnega zdravja in življenja ter varnost ostalih kopalcev. Vožnja z motornimi čolni, kajaki ali kanuji na območju kopališča ni dovoljena. Uprava lahko izjemoma dovoli na ostalem območju bajerja uporabo navedenih plovil klubom, ki organizirajo tečaje in tekmovanja. Kopalci uporabljajo vse naprave na kopališču na lastno odgovornost.

Kopalci za nekatere igre z žogo uporabljajo dele igrišča ob plaži (košarka, odbojka). Pri igri naj ne motijo ostalih kopalcev, predvsem pa gostov v kampu. Gosti, ki bivajo v kampu, imajo prednost pri uporabi igrišč. Igranje nogometa na plaži ni dovoljeno.

Plaža ni prostor za piknik. Skladno z občinskim odlokom kurjenje odprtega ognja ni dovoljeno. Odlaganju odpadkov in cigaretnih ogorkov so namenjeni koši za odpadke. Bajer ni namenjen kopanju psov in ribolovu, zato sta obe dejavnosti prepovedani.

Obiskovalci kopališča lahko opazijo, da sta kopališče in okolica urejena. Pričakujemo, da bo vsak skrbel za to, da ne bo onesnaževal površin kopališča, vode in da ne bo delal škode na napravah in objektih. V nasprotnem primeru bo napoten s kopališča.

Kopalci in obiskovalci se ravnajo po določbah kopališkega in hišnega reda, postavljenih znakih in odredbah ter navodilih reševalca iz vode in uslužbencev kampa. V primeru namernih kršitev uprava lahko zahteva, da kršitelj kopališče zapusti.

Razišči kamp Šobec

Prijavite se še danes in ne zamudite dodatnih ugodnosti!

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.