Recepcija

Na recepciji vas pričakuje ekipa usposobljenih in prijaznih uslužbencev, ki govorijo slovensko, angleško, nemško, srbo - hrvaško in italijansko. Z veseljem vam bodo izbrali najustreznejšo namestitev, vam predstavili našo ponudbo, hkrati pa boste pri njih dobili informacije o okolici, izbrali si boste lahko reklamne brošure in si izposodili knjige. Z nasmehom za vas ...

Prijava

Prijava je možna na recepciji vsak dan od 8:00 do 23:00 ure, med sezono pa 24 ur na dan. Pri tem bomo potrebovali vaš osebni dokument, ki vam ga bomo nemudoma vrnili. Če imate člansko izkaznico raznih kamp, moto ali podobnih klubov, nam jo pokažite ob prijavi.

Odjava

Odjava je možna na recepciji vsak dan od 8:00 do 12:00 ure. Odjava po 12. uri se obravnava kot dodatni dan, ki se zaračuna. Odhod pred 8 uro je mogoč, če račun poravnate dan poprej.

Plačilo

Svoj račun lahko poravnate med delovnim časom recepcije, to od 8. do 21. ure. Sprejemamo bančne kartice Master Card, VISA in Maestro.

Kamp Šobec – vse kar potrebujete

V kampu boste našli vse, kar potrebujete za nemoten oddih.

Prijavite se še danes in ne zamudite dodatnih ugodnosti!

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.