Pogosta vprašanja

Imate vprašanja o kampu, vas zanimajo splošne informacije? Pripravili smo seznam odgovorov na najpogostejša vprašanja, ki bi vas utegnila zanimati. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete, nam pišite ali nas pokličite.

Splošne informacije

Kamp je odprt od 02.04. do 03.10.2021, v zimski sezoni kamp zaenkrat še ne obratuje, lahko pa nas obiščete v naši restavraciji.

Ne, rezervacija načeloma ni potrebna, je pa v času glavne sezone (julij, avgust) zelo zaželena. Predlagamo, da si ogledate naše vrste kampirnih mest in druge nastanitvene možnosti.

V kampu je vzpostavljena brezžična internetna povezava, ki je namenjena gostom kampa. Ob prijavi na recepciji dobite voucher z geslom, s katerim lahko dostopate do interneta. Geslo je od aktivacije veljavno 7 dni, vsaka parcela pa prejme eno geslo.

Prijava je možna med 7. uro zjutraj in 23. uro zvečer. Odjava je od 7. ure zjutraj do 12. ure dopoldne. Odhod po 12. uri se šteje kot dodaten dan bivanja. Račun za bivanje lahko poravnate do 21. ure zvečer tudi za naslednji dan. Med 21. in 7. uro blagajna ne obratuje.

Tomi je v kamp prvič prišel že pred letom 2000, pred tem pa se je nahajal v eni od osnovnih šol. Tam so nam ga zaupali v varstvo med poletjem, nato pa je pri nas tudi ostal. Ne počuti se osamljenega, družba drugih želv mu (preverjeno) ne odgovarja, za njega skrbimo redno, tudi izven sezone in ga redno hranimo. Zato vse obiskovalce naprošamo, da ga ne hranijo in z roko ne posegajo v notranjost akvarija.

Da. Več informacij na naslednji podstrani.

Kolesa si lahko izposodite na recepciji.


Poldnevna najemnina (do 6 ur) = 10 €

Celodnevna najemnina (7:00 - 21:00) = 15 €

V kampu so delavci usposobljeni za nudenje prve pomoči, v ostalih primerih pa sodelujemo z Zdravstvenim domom Radovljica, kjer je dežurna ambulanta na voljo 24 ur na dan, prav tako to velja tudi za zobozdravstveno ambulanto. V Lescah, Radovljici in na Bledu so tudi lekarne.

Kamp in okolica

Do Bleda je samo 4 km, kar pomeni 35 minut peš ali 15 minut s kolesom, s taksijem, v času glavne sezone pa dvakrat tedensko iz našega kampa vozi tudi Hop ON – Hop OFF avtobus.

Najbližja trgovina se nahaja v kampu. Več informacij si lahko ogledate tukaj. V Lescah (le 2 kilometra od kampa, tik ob avtocesti) pa najdemo tudi večje trgovske objekte, kot so npr. Lidl, Hofer, Spar, Merkator, Tuš, Eurospin …

Kamp ponuja nešteto možnosti za daljše in krajše, težje in lažje izlete v širši in ožji okolici. Ideje za izlete lahko najdete tukaj.

Predlagamo vam obisk katere od jam, muzejev ali pokritih bazenov (Wellness Živa, Aquapark Bohinj).

Prijavite se še danes in ne zamudite dodatnih ugodnosti!

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.